SafeReach är specialister inom industriklättring och fallskydd. Vi arbetar metodiskt, välorganiserat och säkert.

Vi är specialister på att utföra olika typer av arbete på svårtillgängliga platser med hjälp av rope access-tekniker. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda en rad olika tjänster för att möta dina behov och säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt.

Specifika tjänster vi kan hjälpa er med:

Sannering & underhåll:
Vi kan hjälpa till med sanerings- och underhållsarbete på platser som tidigare varit svåra att nå. Våra industriklättrare kan utföra sanering av olika ytor och strukturer och utföra nödvändigt underhåll för att förlänga livslängden och funktionaliteten.

Montage:
Behöver du montera eller demontera utrustning eller strukturer på svårtillgängliga platser? Våra industriklättrare kan säkert klättra och utföra montagearbeten på höjder där traditionella metoder är begränsade.

Målning & Rostskydd:
Vi erbjuder professionell målning och rostskydd på svårtillgängliga ytor och strukturer. Våra industriklättrare kan utföra noggrann och högkvalitativ målning samt applicera lämpliga rostskyddsbehandlingar för att skydda dina tillgångar.

Inspektion & Besiktning:
Med vår expertis kan vi utföra inspektioner och besiktningar av olika strukturer och anläggningar. Våra industriklättrare kan nå platser som annars skulle vara svåra att inspektera och ge detaljerade rapporter och rekommendationer för att säkerställa att allt är i gott skick och uppfyller kraven.

Säkerhetsledare:
Våra industriklättrare kan fungera som säkerhetsledare på arbetsplatser där tillgången är svår. De kan implementera säkerhetsprotokoll, övervaka arbetsförhållanden och se till att alla säkerhetskrav uppfylls för att minimera riskerna och främja en säker arbetsmiljö.

Säkerhetskonsultation:
Behöver du rådgivning och expertråd när det gäller säkerhetsåtgärder och hantering av svårtillgängliga arbetsplatser? Vi erbjuder konsultationstjänster för att hjälpa dig att identifiera risker, utforma effektiva säkerhetsstrategier och implementera bästa praxis.

Fallskydd:
Vi är experter på att tillhandahålla fallskyddslösningar för arbete på hög höjd där vi kan installera och underhålla fallskyddssystem för att säkerställa att dina arbetstagare är skyddade mot fallrisker. 

Oavsett vilken typ av utmaning du står inför på svårtillgängliga platser, kan våra industriklättrare erbjuda pålitliga och effektiva lösningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att utföra ditt arbete säkert och effektivt med hjälp av våra rope access-tekniker.

Låt oss räkna på ditt projekt!

Fyll i vad som ska göras, önskade datum och geografsik plats
När är projektet?

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB