Industriklättrare i Skellefteå

SafeReach är ett företag som erbjuder pålitliga och högkvalitativa industriklättringsinspektioner i Skellefteå. Vi har ett team av erfarna reparbetare som är specialiserade på att arbeta på svåråtkomliga platser, inklusive industriella fasader och trånga utrymmen.

Genom att anlita SafeReach för dina inspektionsbehov i Skellefteå kan du dra nytta av många fördelar. Våra reparbetare är välutbildade och kan utföra noggranna inspektioner och hållfasthetstester på olika material. Dessutom kan mindre skador repareras eller säkras direkt på plats för att minska risken för skador på personer eller egendom.

På SafeReach är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa industriklättringsinspektioner till våra kunder i Skellefteå. Vi arbetar alltid effektivt och säkert för att uppnå de bästa resultaten och ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

IMG_6651

Vi utför olika typer av inspektion via industriklättring i Skellefteå

SafeReach har omfattande erfarenhet av att utföra analyser av slitage och materialkvalitet på industriella och infrastrukturella konstruktioner i Skellefteå. Våra kunder söker ofta efter inspektion och dokumentation av betong, stål, färg och andra material på byggnader, skorstenar, pannor, silos, broar och liknande strukturer.

Våra industriklättrare är experter på att använda avancerad utrustning för att genomföra olika typer av mätningar och analyser. Vi kan exempelvis mäta tjockleken eller fuktnivån på färg, använda värmekameror för att utföra termografi och utvärdera isoleringen runt pannor eller värmeinstallationer. Dessutom kan vi söka efter eventuella läckor i dolda vatteninstallationer och använda ultraljudsmätare för att övervaka vattenflöden.

SafeReachs industriklättrare i Skellefteå kan även kartlägga och mäta karbonatiseringsdjup i betong, samt ta kärnborrprover för att bestämma betongens hållfasthet och eventuella skador. Vi är flexibla och kan utföra andra typer av analyser och inspektioner efter kundens önskemål. Med våra experttjänster kan du vara säker på att dina industriella och infrastrukturella konstruktioner håller högsta kvalitet.

IMG_7006, 2

Hur vi utför inspektion i Skellefteå via industriklättring

SafeReachs reparbetare arbetar metodiskt och systematiskt under inspektioner och börjar alltid med att beskriva strategin och gränsvärdena för kunderna. Våra erfarna industriklättrare följer Arbetsmiljöverkets regler för att säkerställa en säker och effektiv verksamhet. Detta innebär att vi alltid genomför en noggrann riskanalys och upprättar en räddningsplan för att minimera eventuella risker.

Genom att använda en videolänk kan våra kunder följa hela projektet i realtid och kommunicera direkt med klättrarna för att styra dem till de områden som de vill undersöka närmare. SafeReachs industriklättrare fungerar som en förlängning av kundens arm under inspektionen och vi arbetar hårt för att uppfylla kundens behov och förväntningar.

Vi på SafeReach är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ och kundorienterad service till våra kunder i Skellefteå. Genom att arbeta metodiskt och systematiskt och samtidigt ta hänsyn till säkerheten, kan vi säkerställa att vi uppnår de bästa resultaten under inspektionen.

Dokumentation och videokonferens vid inspektion i Norrland

Vid en inspektion dokumenterar alltid våra industriklättrare sitt arbete, antigen genom att spela in video-filmer eller genom att ta bilder. Mediafilerna skickas alltid till kunden efter slutfört arbete.

För att erbjuda extra stort värde för våra kunder har vi investerat i utrustning som gör att kunderna kan följa vad våra industriklättrare ser och hör i realtid via videokonferens då de utför en inspektion. Många kunder väljer denna tjänst när tiden är värdefull, exempelvis då det finns ett pågående läckage. 

Video-tjänsten fungerar på så vis att kunden kopplar upp sig via videosamtal på en dator- eller TV skärm inne på sitt kontor, eller helt enkelt från sin telefon. Genom sin skärm kan kunden följa våra industriklättrare under hela arbetet. Kunden kan instruera klättrarna var hen vill titta närmare, och kan själv se och höra när klättrarna utför tester på material.

Beroende på vad felet är kan SafeReach’s industriklättrare ofta föreslå åtgärder. Då vi utför stora mängder arbeten där vi inspekterar betong och rost utomhus på väderutsatta platser har våra yrkesklättrare ofta god kännedom om slitage och orsak-verkan i denna typ av miljö.  

IMG_9662

Personsäkring av besiktningsman

På SafeReach i Skellefteå är vi stolta över att kunna erbjuda en säker och pålitlig transporttjänst för att ta en kontrollant till och från kontrollplatsen. Vi förstår vikten av att säkerställa att alla personer på arbetsplatsen är skyddade och arbetar hårt för att se till att alla våra kunder känner sig trygga när de anlitar oss.

Om en person i nödsituation behöver evakueras och saknar kunskap eller utbildning i industriklättring krävs flera av våra industriklättrare än när de utför en vanlig inspektion. Därför övar vi regelbundet på olika räddningstekniker och har en stark medvetenhet om säkerheten för både våra klättrare och andra personer på arbetsplatsen. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa och säkra transporttjänster till våra kunder i Skellefteå och vi arbetar ständigt för att förbättra våra räddningstekniker och följa de högsta säkerhetsstandarderna.

SGVE9581

Våra industriklättrare i Skellefteå erbjuder andra tjänster för industrin

Utöver inspektioner utför våra industriklättrare på SafeReach en mängd olika underhållsuppgifter, inklusive fogning, målning och rostskydd. Inom den industriella sektorn har vi också stor erfarenhet inom betongrestaurering, både inom näringslivet och inom bygg- och fastighetssektorn.

Att kombinera inspektioner med sanering och underhållsuppgifter är ofta fördelaktigt. Våra industriklättrare på SafeReach i Skellefteå har stor kompetens inom att bygga, måla, rostskydda och rengöra alla typer av installationer.

Om våra kunders personal behöver genomgå fallskyddsutbildning eller besiktiga sin fallskyddsutrustning kan vi på SafeReach hjälpa till med det. Vi kan även ge rådgivning om andra frågor rörande fallskydd och personsäkerhet, samt fungera som säkerhetsledare vid industristopp. Vi är stolta över att kunna erbjuda en mångsidig och professionell service till våra kunder i Skellefteå och vi strävar alltid efter att uppnå de högsta standarderna inom industriklättring och underhållstjänster.

IMG_6727

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB