Industri­klättrare i Sundsvall

SafeReach är ett pålitligt företag som utför högkvalitativa industriklättringsinspektioner i Sundsvall. Vi har ett erfaret team av reparbetare som specialiserar sig på att arbeta i trånga utrymmen och på svåråtkomliga platser, så som industriella fasader.

Genom att anlita SafeReach för dina inspektionsbehov i Sundsvall får du tillgång till många fördelar. Våra reparbetare kan utföra noggranna inspektioner och hållfasthetstester på olika material. Dessutom kan mindre skador repareras eller säkras direkt på plats för att minska risken för person- eller egendomsskador. Med vårt team av erfarna reparbetare kan du lita på att dina inspektionsbehov hanteras på ett säkert och professionellt sätt.

IMG_6651

Vi utför olika typer av inspektion via industriklättring i Sundsvall

SafeReach har lång erfarenhet av att utföra analyser av slitage och materialkvalitet på olika industriella och infrastrukturella konstruktioner i Sundsvall. Våra kunder efterfrågar ofta inspektion och dokumentation av betong, stål, färg och andra material på byggnader, skorstenar, pannor, silos, broar och liknande konstruktioner.

Våra erfarna industriklättrare är experter på att använda avancerad utrustning för att utföra olika typer av mätningar och analyser. Till exempel kan vi mäta tjockleken eller fuktnivån på färg, använda värmekameror för att utföra termografi och utvärdera isoleringen runt pannor eller värmeinstallationer. Vi kan även söka efter eventuella läckor i dolda vatteninstallationer och använda ultraljudsmätare för att övervaka vattenflöden.

SafeReachs industriklättrare är experter på att kartlägga och mäta karbonatiseringsdjup i betong, samt ta kärnborrprover för att bestämma betongens hållfasthet och eventuella skador. Vi är också flexibla och kan utföra andra typer av analyser och inspektioner efter kundens önskemål.

Våra kunder kan lita på att vi utför noggranna och detaljerade analyser för att ge dem en korrekt bild av slitage och materialkvalitet på deras konstruktioner. Vi dokumenterar alltid våra resultat och rapporterar till kunden så att de kan fatta informerade beslut om eventuella reparationer eller underhållsåtgärder.

IMG_7006, 2

Hur vi utför inspektion i Sundsvall via industriklättring

SafeReachs reparbetare arbetar alltid systematiskt och metodiskt under inspektioner och inleder alltid med att beskriva strategin och gränsvärdena med kunderna. Våra erfarna industriklättrare följer Arbetsmiljöverkets regler för att säkerställa en säker och effektiv verksamhet. Detta innebär att vi alltid genomför en noggrann riskanalys och upprättar en räddningsplan för att minimera eventuella risker.

För att ge våra kunder en mer interaktiv upplevelse använder vi oss av en videolänk som gör det möjligt för dem att följa hela projektet i realtid och kommunicera direkt med våra industriklättrare för att dirigera dem till de områden som de vill undersöka närmare. SafeReachs industriklättrare fungerar som en förlängning av kundens arm under inspektionen och vi arbetar hårt för att uppfylla kundens behov och förväntningar.

Vi är stolta över att vårt team av erfarna reparbetare alltid arbetar professionellt och håller hög kvalitet på våra inspektioner. Vi samarbetar nära med våra kunder för att förstå deras behov och anpassar våra inspektionsmetoder efter dessa. Genom att använda vår avancerade utrustning och teknik kan vi ge våra kunder en detaljerad bild av deras konstruktioners tillstånd och föreslå lämpliga åtgärder för att säkerställa dess hållbarhet och säkerhet.

Dokumentation och videokonferens vid inspektion i Norrland

Vid en inspektion dokumenterar alltid våra industriklättrare sitt arbete, antigen genom att spela in video-filmer eller genom att ta bilder. Mediafilerna skickas alltid till kunden efter slutfört arbete.

För att erbjuda extra stort värde för våra kunder har vi investerat i utrustning som gör att kunderna kan följa vad våra industriklättrare ser och hör i realtid via videokonferens då de utför en inspektion. Många kunder väljer denna tjänst när tiden är värdefull, exempelvis då det finns ett pågående läckage. 

Video-tjänsten fungerar på så vis att kunden kopplar upp sig via videosamtal på en dator- eller TV skärm inne på sitt kontor, eller helt enkelt från sin telefon. Genom sin skärm kan kunden följa våra industriklättrare under hela arbetet. Kunden kan instruera klättrarna var hen vill titta närmare, och kan själv se och höra när klättrarna utför tester på material.

Beroende på vad felet är kan SafeReach’s industriklättrare ofta föreslå åtgärder. Då vi utför stora mängder arbeten där vi inspekterar betong och rost utomhus på väderutsatta platser har våra yrkesklättrare ofta god kännedom om slitage och orsak-verkan i denna typ av miljö.  

IMG_9662

Personsäkring av besiktningsman

På SafeReach i Sundsvall är vi stolta över att erbjuda en säker och pålitlig tjänst för att transportera en kontrollant till och från kontrollplatsen. Vi förstår vikten av att säkerställa att alla personer på arbetsplatsen är skyddade och vi arbetar hårt för att se till att alla våra kunder känner sig trygga när de anlitar oss.

Vi på SafeReach tar säkerheten på allvar och övar därför regelbundet på olika räddningstekniker för att kunna hantera en nödsituation där evakuering av en person som saknar utbildning i industriklättring är nödvändig. Vi är medvetna om att detta kräver flera av våra industriklättrare än när de utför en vanlig inspektion. Vi har en stark medvetenhet om säkerheten för både våra klättrare och andra personer på arbetsplatsen, vilket är avgörande för oss på SafeReach.

Vi arbetar aktivt för att minimera riskerna och säkerställa att våra klättrare är utrustade med rätt kunskaper och utrustning för att hantera alla situationer som kan uppstå under en inspektion. Våra kunder kan vara trygga i att vi på SafeReach tar säkerheten på allvar och att vi alltid arbetar enligt de högsta säkerhetsstandarderna.

SGVE9581

Våra industriklättrare i Sundsvall erbjuder andra tjänster för industrin

På SafeReach utför våra industriella klättrare inte bara inspektion utan också en rad olika underhållsuppgifter, såsom fogning, målning och rostskydd inom den industriella miljön. Vi har också stor erfarenhet inom betongrestaurering, både inom näringslivet och inom bygg- och fastighetssektorn.

Att kombinera inspektion med sanering och underhållsuppgifter är ofta fördelaktigt. Våra industriklättrare på SafeReach i Sundsvall är kompetenta inom att bygga, måla, rostskydda och rengöra alla typer av installationer.

Utöver våra inspektions- och underhållstjänster kan vi på SafeReach också hjälpa våra kunder med fallskyddsutbildning och besiktning av fallskyddsutrustning. Vi kan även ge rådgivning om andra frågor rörande fallskydd och personsäkerhet, samt fungera som säkerhetsledare vid industristopp.

Vi på SafeReach har höga krav på säkerhet och kvalitet i alla våra tjänster. Våra kunder kan vara trygga i att våra industriklättrare alltid utför arbetet med största noggrannhet och professionalism. Vi är stolta över att kunna erbjuda en bred portfölj av tjänster för att tillgodose våra kunders behov och önskemål.

IMG_6727

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB