Industriklättrare i Luleå

Luleå är känt för att vara en stad med stark koppling till både industri och natur. Vid industriella klättringsinspektioner i Luleå är det därför extra viktigt att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt, samtidigt som miljön respekteras. SafeReach förstår vikten av att upprätthålla en god balans mellan dessa två faktorer och våra professionella klättrare är därför det självklara valet när det kommer till att utföra inspektioner i Luleås industriella miljöer. Våra klättrare är specialiserade på att arbeta i trånga och svåråtkomliga utrymmen, vilket gör att vi kan säkerställa att inspektionen blir grundlig och noggrann oavsett hur utmanande miljön är.

När du väljer SafeReach kan du lita på att du får en grundlig inspektion utförd av våra skickliga reparbetare. Vi kan genomföra en mängd olika tester på olika material, inklusive enkla hållfasthetstester och inspektion av materialkvalitet. Vid behov kan vi också utföra reparationer direkt på plats för att minimera risken för eventuella person- eller egendomsskador som kan uppstå vid exempelvis ras.

Våra industriella klättrare är kända för att arbeta på ett säkert och effektivt sätt, oavsett hur utmanande miljön är. Vi använder oss av moderna verktyg och tekniker för att garantera högkvalitativa resultat vid varje projekt. Vid behov kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta kundens specifika behov.

IMG_6651

Vi utför olika typer av inspektion via industriklättring i Luleå

SafeReach har många kunder i Luleå som efterfrågar inspektioner och analyser av materialkvalitet och slitage på en mängd olika byggnads- och industriella strukturer. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster som hjälper våra kunder att upprätthålla säkerheten och tillförlitligheten hos sina installationer.

Våra industriklättrare är experter på att genomföra inspektioner och analyser på svårtillgängliga platser, såsom höga industriella fasader och andra utmanande miljöer. Vi använder oss av avancerad teknik, inklusive värmekameror och ultraljudsmätare, för att mäta och övervaka olika faktorer som kan påverka materialkvaliteten och slitage.

För att säkerställa hög kvalitet och tillförlitliga resultat kan våra industriklättrare kartlägga och mäta karbonatiseringsdjup samt ta kärnborrprover i betong för att bestämma betongens hållfasthet och omfattningen av eventuella skador. Vi är också flexibla och kan utföra andra typer av analyser och inspektioner efter kundens önskemål, så du kan vara säker på att du får en skräddarsydd lösning som passar dina behov.

IMG_7006, 2

Hur vi utför inspektion i Luleå via industriklättring

SafeReachs reparbetare arbetar metodiskt och professionellt under inspektioner i Luleå. Innan arbetet påbörjas beskriver våra industriklättrare strategin och gränsvärdena för inspektionen för att säkerställa att kunden är fullt medveten om vad som kommer att ske. Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets regler och upprättar en noggrann riskanalys och räddningsplan för varje projekt för att säkerställa högsta möjliga säkerhetsnivå.

För att ge våra kunder en ännu mer transparent och engagerande upplevelse erbjuder SafeReach en videolänk som möjliggör realtidsvisning av hela projektet. Genom denna länk kan kunderna följa arbetet och direkt dirigera klättrarna till områden som de vill undersöka närmare. På så sätt fungerar SafeReachs industriklättrare som en förlängning av kundens arm under inspektionen och garanterar en högkvalitativ och skräddarsydd inspektionsupplevelse.

Vi är stolta över att använda modern teknik och vårt professionella tillvägagångssätt för att leverera högkvalitativa resultat på ett säkert och effektivt sätt. Vi strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och leverera en inspektionsupplevelse som är både transparent och engagerande. På SafeReach kan du lita på att du får en inspektion av högsta kvalitet som möter dina specifika behov och säkerställer säkerheten och tillförlitligheten hos dina installationer.

Dokumentation och videokonferens vid inspektion i Norrland

Vid en inspektion dokumenterar alltid våra industriklättrare sitt arbete, antigen genom att spela in video-filmer eller genom att ta bilder. Mediafilerna skickas alltid till kunden efter slutfört arbete.

För att erbjuda extra stort värde för våra kunder har vi investerat i utrustning som gör att kunderna kan följa vad våra industriklättrare ser och hör i realtid via videokonferens då de utför en inspektion. Många kunder väljer denna tjänst när tiden är värdefull, exempelvis då det finns ett pågående läckage. 

Video-tjänsten fungerar på så vis att kunden kopplar upp sig via videosamtal på en dator- eller TV skärm inne på sitt kontor, eller helt enkelt från sin telefon. Genom sin skärm kan kunden följa våra industriklättrare under hela arbetet. Kunden kan instruera klättrarna var hen vill titta närmare, och kan själv se och höra när klättrarna utför tester på material.

Beroende på vad felet är kan SafeReach’s industriklättrare ofta föreslå åtgärder. Då vi utför stora mängder arbeten där vi inspekterar betong och rost utomhus på väderutsatta platser har våra yrkesklättrare ofta god kännedom om slitage och orsak-verkan i denna typ av miljö.  

IMG_9662

Personsäkring av besiktningsman

SafeReach i Luleå är stolta över att erbjuda säkerhetshanteringstjänster för våra kunder. Om en kund begär att en kontrollant ska utföra en inspektion kan vi hjälpa till att säkerställa att kontrollanten kommer till och avgår från kontrollplatsen på ett säkert sätt.

Vi på SafeReach är väl medvetna om de risker som kan uppstå vid industriklättring och vi arbetar alltid enligt de högsta säkerhetsstandarderna. Vi är dedikerade till att öva på räddningstekniker och upprätthålla en stark medvetenhet om andras säkerhet, särskilt när det gäller evakuering av personer i nödsituationer som saknar kunskap eller utbildning inom Rope Access.

Våra säkerhetshanteringstjänster innefattar inte bara nödevakueringar utan även riskbedömning och upprättande av räddningsplaner. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar våra kunders unika behov och säkerställer maximal säkerhet vid varje projekt.

På SafeReach är vi passionerade om säkerhet och vi arbetar hårt för att upprätthålla en hög kvalitet på våra säkerhetshanteringstjänster. Genom att välja oss som din partner kan du vara säker på att du får en tillförlitlig och professionell partner som alltid sätter säkerheten först.

SGVE9581

Våra industriklättrare i Luleå erbjuder andra tjänster för industrin

SafeReachs industriella klättrare i Luleå är inte bara specialiserade på inspektioner, vi erbjuder också en mängd olika underhållstjänster. En av våra tjänster är fogning som vi utför med högsta kvalitet inom den industriella miljön. Utöver det kan vi erbjuda målning och rostskydd för att säkerställa att dina installationer håller i många år framöver.

Vi har också en gedigen erfarenhet inom betongrestaurering och kan hjälpa till att återställa skadade betongstrukturer inom både näringslivet och bygg- och fastighetssektorn. Genom att kombinera inspektion med sanering och underhållsuppgifter kan vi erbjuda en komplett lösning för dina behov.

SafeReachs industriklättrare kan också hjälpa till med fallskyddsutbildning och besiktning av fallskyddsutrustning. Vi kan även ge rådgivning om andra frågor rörande fallskydd och personsäkerhet samt fungera som säkerhetsledare vid industristopp.

Säkerheten sätts alltid i första hand på SafeReach och vi följer strikta säkerhetsstandarder vid allt arbete som utförs. Våra industriella klättrare är högt utbildade och erfarna inom alla våra tjänster, vilket garanterar att du får högkvalitativa resultat varje gång.

IMG_6727

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB