Vi på SafeReach är installatörer av marknadens bästa och mest versitila fasta fallskyddssystem på våra kunders tak, fasader, väggar och andra höga och svårtillgängilga strukturer.

Vi utför allt från installationer av enkla system så som vajer-system på taken av flerbosadshus till komplicerade och mångfacetterade fallskyddssystem i industrilokaler.

Vi installerar också vajer- och skensystem som är godkända för yrkesklättrare att hänga från. Våra duktiga specialister hittar lösningar till alla fallskydds- och reparbetessituationer och även de mest utmanande lokalerna.

fast system för fallskydd

Från enkla lösningar till mångfacetterade fasta fallskyddssystem

Vi på SafeReach utför allt från snabba och enkla installationer av fasta fallskyddssystem, t.ex. vajersystem på tak till komplicerade installationer. Våra fallskyddsspecialister kan designa och montera system som kräver god förståelse för arbetsplatsen och som kräver noggranna övervägningar.

Våra erfarna specialister har bred erfarenhet inom fallskydd och Rope Access. Experterna på SafeReach utmärker sig genom att ha både teoretisk kunskap, kunskap om Arbetsmiljöverkets krav och praktisk erfarenhet från flera olika fallskyddssystem.

Vi erbjuder ett nära samarbete med våra kunder för att förstå deras krav och behov. Vi hjälper till med designprocessen för att säkerställa att det slutliga systemet uppfyller alla säkerhetskrav och samtidigt passar kundens önskemål och specifika krav.

stege red long

Vi har de högsta säkerhetsstandarderna för fallskyddssystem

En central del av vårt arbete är att säkerställa att de fallskyddssystem vi installerar är tillförlitliga och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. För att göra detta har vi noggrant utarbetade interna arbetsprocesser och system för intern kvalitétskontroll.

Vid en installation använder vi avancerade verktyg och utrustning för att säkerställa att installationen görs korrekt, och att fallskyddssystemet fungerar som det ska. Bland annat använder vi den senaste teknologin inom dragtest när vi verifierar säkerheten i ankar-installationer. Testerna säkerställer att systemen kan hantera den belastning de är avsedda för, och att systemet därmed skyddar användarna på ett tillförlitligt sätt.

Testerna dokumenteras och sammanställs i de installationrapporter som SafeReach’s fallskddsspecialister levererar i samband med installation av fasta fallskyddssystem.  

SafeReach har de bästa leverantörerna av fasta fallskyddssystm

För att säkerställa installation av de mest högkvalitativa fallskyddssystem har SafeReach etablerat starka partnerskap med de bästa leverantörerna på fallskyddsmarknaden. Våra leverantörer erbjuder en bredd av komponenter för att kunna tillfredsställa varje kund och dennes unik situation och behov.

Våra fallskyddsspecialister har noggrant jämfört och utvärderat olika leverantörer av fasta fallskyddssystem. Vi jobbar bara med de bästa och säkraste leverantörerna.  

2 pa tak red long

Vi har stor vana inom svensk byggbransch och industri

I byggbranschen, liksom i industrin, är det vanligt att flera olika arbetslag jobbar samtidigt i samma lokaler och arbetsområden. De olika arbetslagen har olika arbetsuppgifter, kunskaper, kompetenser och ansvar.

För att arbeta effektivt när arbetsområden delas med andra arbetslag är kommunikation och samordning av högsta vikt. Vi på SafeReach har stor vana av att kommunicera, samarbeta och anpassa vårt arbete utefter andra arbetslag.

IMG 3480 scaled

Rådgivning och andra tjänster inom fallskydd

SafeReach är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa fallskyddslösningar som inte bara skyddar arbetstagare utan också ökar produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen. Med vår expertis, erfarenhet och engagemang erbjuder vi partnerskap för att uppfylla alla behov av tjänster inom fallskydd.

Våra fallskyddsexperter bedriver rådgivning inom fallskydd, både i praktisk och administrativ bemärkelse. Våra erfarna utbildare, som har mycket praktisk erfarenhet av fallskyddsarbete, erbjuder fallskyddsutbildning. Våra fallskyddsexperter utför också besiktning av personlig fallskyddsutrustning och av fasta fallskyddssystem.

Hajkrokar som ska genomgå besiktning av fallskyddsutrustning

Låt oss räkna på ditt projekt!

När ska projektet utföras?

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB