Vem vi söker

Vi söker dig som är certifierad reparbetare, brinner för att göra ett bra jobb, vill lära dig nya saker och har bra samarbetsegenskaper.

IMG_2407

Vi söker dig som har IRATA– eller Sprat-utbildning i Rope Access-klättring och som har arbetslivserfarenhet inom någon eller några hantverksyrken. Du behöver kunna tala flytande svenska eller engelska.

Utöver dessa kvalifikationer söker vi medarbetare som brinner för att göra ett bra jobb. Vi vill ha medarbetare som strävar efter att leverera kvalité i sitt arbete och färdigställa arbetena inom de utsatt tidsramarna.

Vi på SafeReach strävar efter mångfald i vårt företag och i våra arbetslag, mångfald vad gäller kön, ålder, etnisk bakgrund och val av livsstil. Den här strävan låter kanske som en kliché, men vi menar verkligen vad vi säger. Forskningen visar att blandade arbetslag presterar bättre än homogena arbetslag eftersom de olika personerna bidrar med olika perspektiv och en rad andra anledningar.

På SafeReach tycker vi att det viktigaste är hur man jobbar tillsammans. Bra samarbetsegenskaper är nyckeln inom grupparbeten som Rope Access. Därför söker vi Rope Access-klättrare som har mycket goda samarbetsegenskaper.

Om att jobba hos oss

När du jobbar hos oss kan du förvänta dig att jobba i tätt samarbete med de andra i arbetslaget och att lära dig mycket nya saker.

Hur det är att jobba hos oss

När du jobbar för SafeReach kommer du vara del av ett högpresterande team som arbetar utefter väl utarbetade arbetsrutiner. Vi strävar kontinuerligt efter att förbättra vårt arbetssätt och leverans till våra kunder.

SafeReach är ett företag som ligger i framkant vad gäller professionell hantering av risker och att utnyttja nya arbetssätt och teknologier. Vi har State-of-the-Art rutiner kring riskanalys och räddningsplanering. Vi använder moderna IT-verktyg för tidsrapportering och timattestering och vi erbjuder inspektionstjänster via Rope Access där klättrarna använder utrustning som göra att kunderna kan se det som de ser i realtid.

Men vi har också roligt tillsammans på jobbet! Om du är den sortens person som tycker om att få dina kollegor att skratta är det en merit hos oss.

Glad Rope Access-tekniker

Om oss som jobbar på SafeReach

Vi på SafeReach är en blandad skara medarbetare från olika länder. Förutom stor åldersspridning har vi förmodligen det mest könsmässigt jämställda Rope Access-företaget i Nordeuropa.

Många av oss har bakgrund inom klätter-sporter och det som ibland kallas ’alternativa livsstilar’. Flera av våra medarbetare vill jobba extra hårt i perioder för att sedan åka ut på olika äventyr i världen. Vi vet att val av livsstil inte har något att göra med hur man presterar på jobbet. Läs mer om oss och hur vi jobbar här

Det som binder oss samman är vår strävan efter att göra ett bra jobb och att ha roligt tillsammans.

Vårt motto är ’Work Hard, Play Hard’.

Glad kvinnlig reparbetare på hög höjd

SafeReach i sociala medier

Vi är aktiva både på LinkedIn och på Facebook. I dessa medier visar vi hur vi jobbar och hur vi tänker kring säkerhet och goda arbetsrutiner. Läsarna får också en inblick i vilken typ av jobb vi utför.  

Följ oss gärna i sociala medier.   

Glada Rope Access-klättrare tar selfie på ett tak

Lediga tjänster på SafeReach

Just nu söker vi inte aktivt efter fler medarbetare. När vi har lediga tjänster annonserar vi dem här och på vår LinkedIn-sida.

Men vi söker ofta fler duktiga Rope Access-klättrare för kortare eller längre uppdrag över hela Sverige. Därför tar vi gärna emot spontanansökaningar.

Våra värderingar på SafeReach

Vi siktar på att vara det säkraste och mest välorganiserade partnerföretaget för yrkesklättring i Skandinavien.

Kundfokus

Kundens behov är alltid i fokus på SafeReach. Därför anpassar vi vårt arbetssätt utefter varje kunds individuella behov.

Organisation

Vi har väl inarbetade arbetsrutiner, internkontroller och verktyg för att utföra klätterjobb effektivt och säkert.

Säkerhet

SafeReach har integrerat säkerhet i alla arbetsprocesser både före, under och efter ett Rope Access uppdrag utförs.

Rope Access-tjänster vi erbjuder

Vi på SafeReach erbjuder ett brett utbud av hantverks-tjänster utförda hängandes från rep. Vi har erfarenhet av allt från fasadarbeten, exempelvis reparation av fasadputs, fönsterputs, montage, fogning och fönsterbyten. Därtill utför vi arbeten i trånga utrymmen, t.ex vid. inspektioner och sanering.

Eftersom vi har en så bred och djup kunskap om personsäkerhet erbjuder vi också kurser och säkerhetsledning. Kursdeltagarna är personal som ska utföra arbeten på platser där det föreligger risk att förolyckas rent fysiskt. Läs mer om våra konsulttjänster och utbildningar här.

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB