Våra värderingar

På SafeReach siktar vi på att vara det säkraste och mest välorganiserade partnerföretaget för yrkesklättring i Skandinavien.

Kundfokus

Kundens behov är alltid i fokus på SafeReach. Därför anpassar vi vårt arbetssätt utefter varje kunds individuella behov.

Organisation

Vi har väl inarbetade arbetsrutiner, internkontroller och verktyg för att utföra klätterjobb effektivt och säkert.

Säkerhet

SafeReach har integrerat säkerhet i alla arbetsprocesser både före, under och efter ett Rope Access uppdrag utförs.

Om oss

Vi på SafeReach siktar på att vara det säkraste och mest välorganiserade partnerföretaget för yrkesklättring i Skandinavien. Därför jobbar vi strukturerat och metodiskt både före, under och efter att ett klätterjobb utförs.

Liksom andra Rope Access företag står säkerhet i centrum för vår verksamhet. Dock tar vi på SafeReach säkerheten ett steg längre och integrerar den i alla arbetsprocesser, såväl före, under och efter att arbetet utförts.

Hur vi på SafeReach jobbar

Vi på SafeReach siktar på att vara det säkraste och mest välorganiserade partnerföretaget för yrkesklättring i Skandinavien. Därför jobbar vi strukturerat och metodiskt både före, under och efter att ett klätterjobb utförs.

I likhet med andra Rope Access-företag står säkerhet i centrum för vår verksamhet. Däremot tar vi på SafeReach säkerheten ett steg längre och integrerar den i alla arbetsprocesser, såväl före, under och efter att arbetet utförs.

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB

Kontakta oss

Kontakta gärna oss på SafeReach om du har frågor kring reparbete, fallskydd eller utbildningar i dessa områden. Vi hjälper gärna till om vi kan.

SafeReach har säte är i Stockholm men vi jobbar över hela Skandinavien.

Öppettider

Måndag till fredag helgfria vardagar:

7.30-16.30

Adress

SafeReach AB
Box 1846
116 74 Stockholm

Email: kontakt@safereach.se

Webb: safereach.se

Tel: +4670 533 52 91

Organisationsnummer:
559063-1601

Tjänster vi erbjuder

Vi på SafeReach erbjuder ett brett utbud av klätter-tjänster utförda hängandes från rep. Vi har erfarenhet av allt från fasadarbeten, exempelvis fasadrenovering, fönsterputs, montage, fogning och fönsterbyten. Därtill utför vi arbeten i trånga utrymmen, t.ex vid. inspektioner och sanering.

Eftersom vi har en så bred och djup kunskap om personsäkerhet erbjuder vi också kurser och säkerhetsledning. Kursdeltagarna är personal som ska utföra arbeten på platser där det föreligger risk att förolyckas rent fysiskt. Läs mer om våra konsulttjänster och utbildningar här.