Safereach renoverar takfötter och olika typer av problem på fasader.

Fasadrenoveringssäsongen i Sverige har gått mot sitt slut. Men om du behöver fasadarbeten för nästa säsong står SafeReach alltid till ert förfogande. En stor del av det arbete som yrkesklättrarna på SafeReach utför är fasadrenovering.

Hur utför SafeReach fasadarbeten?

SafeReach är inte en traditionell fasadentreprenör, detta eftersom SafeReach använder reparbete för att nå överallt på fasader, till och med där skylifts inte kommer åt. Där en skylift inte kommer åt kan det bli en orimligt kostsamt att placera byggställningar. Därför är fasadarbeten med SafeReach ett kostnadseffektivt sätt då dessa yrkesklättrare kan komma in i trånga gränder och på höga fasader.

Det är även fördelaktigt att anlita SafeReach för att utföra fasadrenovering på platser där man inte vill störa omgivningen, till exempel ovanför en väldigt högtrafikerad väg eller trottoar. SafeReach behöver oftast inte spärra av ett lika stort område på trottoaren som en skylift behöver göra. Arbetsmetoden som SafeReach använder är mycket flexibel. Klättrarna kan lätt flytta mellan olika platser på en fasad för att minimera påverkan på omgivningen.

SafeReach levererar alltid hög kvalitet av fasadrenovering

SafeReach vill alltid leverera en hög kvalitet. Därför utbildar SafeReach alla sina yrkesklättrare inom fasadputs samt fasadreperationer. SafeReach leverar allt från små till stora fasadjobb. Det kan handla om en spricka i fasaden till mer omfattade fasadjobb som färgning av fasadputs.

Vilka är SafeReach

SafeReach utför alltså alla sina jobb hängandes från rep. Detta kallas också för reparbete. För SafeReach innebär detta att de dagligen hänger i selar flera meter ovanför marken. SafeReach kan också tillgodose andra behov inom fallskydd och höghöjdsarbete som inte är fasadarbeten. SafeReach kan till exempel utföra årlig besiktning av fallskyddsutrustning samtidigt som de utbildar inom fallskydd. SafeReach är alltså specialister när det kommer till reparbete.

5 reparbetare utför fönsterputs på en skyskrapa