Kontakta oss

Kontakta gärna oss på SafeReach om du har frågor kring reparbete, fallskydd eller utbildningar i dessa områden. Vi hjälper gärna till om vi kan.

SafeReach har säte är i Stockholm men vi jobbar över hela Skandinavien.  

Låt oss räkna på ditt projekt!

Fyll i vad som ska göras, önskade datum och geografsik plats

Jobba hos oss

Vill du bli del av vårt växande team av skickliga och motiverade medarbetare? Vi erbjuder bra villkor och strävar efter att vara det mest välorganiserade Rope Access företaget i branschen. Välkommen att skicka din ansökan till: jobb@safereach.se

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB

Tjänster vi erbjuder

Vi på SafeReach erbjuder ett brett utbud av hantverks-tjänster utförda hängandes från rep. Vi har erfarenhet av allt från fasadarbeten, exempelvis reparation av fasadputs, fönsterputs, montage, fogning och fönsterbyten. Därtill utför vi arbeten i trånga utrymmen, t.ex vid. inspektioner och sanering.

Eftersom vi har en så bred och djup kunskap om personsäkerhet erbjuder vi också kurser och säkerhetsledning. Kursdeltagarna är personal som ska utföra arbeten på platser där det föreligger risk att förolyckas rent fysiskt. Läs mer om våra konsulttjänster och utbildningar här.