Såhär tar vi hand om in besiktning av fallskyddsutrustning

Såhär tar vi hand om in besiktning av fallskydds-utrustning

Vi på SafeReach tar gärna hand om din besiktning av fallskyddsutrustning så du kan fokusera på annat. Vi tar hand om allt från a till ö.

Kvinna gör besiktning av fallskyddsutrustning

Få besök av oss, eller lämna fallskyddsutrustningen

Steg 1 är att se till att din personliga fallskyddsutrustning kommer i våra händer. Du lämnar eller skickar ni den till oss i Stockholm, eller så kommer vi ut till dig mot en extra avgift.

Vi kollar all fallskyddsutrustning enligt reglerna

Alla delar i fallskyddsutrustningen ska kontrolleras, d.v.s. selar, fallskyddsblock, fallskyddslinor, karbinhakar, hajkrokar m.m.

När vi inspekterar din fallskyddsutrustning kontrollerar vi slitage från användning och vi letar efter skador som kan ha uppstått. Vi går igenom de mekaniska delarna och kontrollerar EN- och CE-märkningen. Olika tillverkare har olika direktiv för besiktning av fallskyddsutrustning, och vi ser till att direktiven för just din utrustning efterlevs.

Vi upprättar sedan besiktningsprotokoll enligt Arbetsmiljöverkets normer och sparar alla dokument och bilder i vår databas.

Krok på fallskyddslina

Du får tillbaka utrustningen och besiktningsprotokoll

Du kan räkna med att besiktningen är utförd 3 dagar efter att utrustningen är i våra händer.

Om vi inte utförde besiktningen hos dig ser vi till att du får tillbaka fallskyddustrustningen via försändelse eller upphämtning.

Självklart får du också alla rapporter och annat pappersarbete som Arbetsmiljöverket kräver att du ska ha.

En fallskyddsexpert inspekterar en hjälm med förstoringsglas.

Vi hjälper till om du behöver ersättningsprodukter

Skulle någon del av din utrustning underkännas för fortsatt bruk hjälper vi dig att hitta en ersättningsprodukt utefter ditt behov och hur ofta du använder utrustningen.

Eftersom vi själva inte säljer någon utrustning kan du vara trygg i att våra råd är opartiska efter vi har gjort en besiktning av fallskyddsutrustning.

Vi på SafeReach är Rope Access-arbetare och jobbar dagligen med utrustning för fallskydd och yrkesklättring. Därför har vi mycket god kännedom om vilka produkter som finns och vad som passar bäst i varje enskild situation.

Vi tycker det är roligt att hjälpa kunder hitta det som passar just dem och deras unika situation. 

Vi meddelar när det är dags för ny besiktning

När det är dags att besiktiga din utrustning nästa gång kontaktar vi dig (den ska besiktigas en gång per år).

Priser för besiktning av fallskyddutrustning

Tack vare våra moderna IT-baserade arbetsrutiner kan vi hålla konkurrenskraftiga priser för besiktning av fallskyddsutrustning, utan att tumma på kvalitén.

Vårt priser för besiktning av ett 3-dels fallskyddskit börjar på 425kr exkl. moms och en startkostnad på 795kr exkl. moms. Fraktkostnader tillkommer om kunden väljer försändelse av utrustningen. En utkörningsavgift tillkommer om vi kommer till er och utför besiktningen där.

Kontakta oss för att få en prisuppgift för ert specifika behov. 

besiktning@safereach.se

+46 70 533 52 91

Boka besiktning av fallksyddsutrustning

Kontakta oss idag så kommer vi överens om när vi sätter igång med besiktningen av din fallskyddsutrustning.

besiktning@safereach.se

+46 70 533 52 91

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB

Andra tjänster vi erbjuder

Vi på SafeReach erbjuder ett brett utbud av hantverks-tjänster utförda hängandes från rep. Vi har erfarenhet av allt från fasadarbeten, exempelvis reparation av fasadputs, fönsterputs, montage, fogning och fönsterbyten. Därtill utför vi arbeten i trånga utrymmen, t.ex vid. inspektioner och sanering.

Eftersom vi har en så bred och djup kunskap om personsäkerhet erbjuder vi också kurser och säkerhetsledning. Kursdeltagarna är personal som ska utföra arbeten på platser där det föreligger risk att förolyckas rent fysiskt. Läs mer om våra konsulttjänster och utbildningar här.