Industriklättrare i Norrland

Industriklättring i Norrland med SafeReach​


Vi på SafeReach har många års erfarenhet när det kommer till industriklättring i Norrland. Våra kunder anlitar oss för att utföra arbeten på platser som antingen är för svåra eller för dyra att nå med byggställning eller skylift. Vi siktar på att vara industrins säkraste och mest välorganiserade samarbetspartner när det kommer till industriklättring. Många av våra arbetare klättrar även på fritiden och vi tar lärdomar från klättringsvärlden in i industriklättringsvärlden. Oavsett om vi ska sanera på en industri eller inspektera en bro över någon av älvarna är vi den självklara samarbetspartnern. 
IMG 3809 scaled

Arbeten inom industriklättring som vi utför 

SafeReach tillhandahåller industriklättrare med många års erfarenhet av höghöjdsarbete inom industrin. Våra reparbetare utför bland annat sanering, montage, målning, rostskydd, inspektion, fogning, fasadrenovering, betongreparation och fönsterputs. 

Sanering & underhåll 

Varje år utför vi många olika jobb inom sanering och underhåll. Våra klättrare är vana vid industriella miljöer som ofta är mer utmanande eller riskfyllda.   

Montagearbeten  

När det kommer till montagearbeten via industriklättring har vi en bred kompetens. Vi utför våra tjänster både inomhus och utomhus. Våra industriklättrare utför varje år många olika typer av montagearbeten till exempel installation av brandstegar eller fallskydssystem.  

Industriklättrare inspekterar en bro i över en älv.

Målning & rostskydd 

Våra industriklättrare har lång erfarenhet som målare och utför alla sorters målningsarbeten. Vi tar oss an små som stora projekt och målar allt från stålstrukturer i broar till stålvajrar. 

Inspektion & besiktning 

Vi utför både inspektioner och besiktningar via industriklättring för att komma åt svårtillgängliga platser så som pannor, rökgaskanaler eller silos. Vi kan också säkra besiktningsmän så de kan ta sig till de utrymmen och platser som ska besiktigas.  

Betongrenovering 

Vi på SafeReach har stor vana av betongrenoveringar och våra industriklättrare utför förebyggande åtgärder som förlänger betongkonstruktioners livslängd. Vi utför mindre lagningar men kan också ta oss an stora betongrenoveringar tillsammans med vårt partnerföretag. 

Broinspektion 

SafeReach utför effektivt broinspektioner och vi kan smidigt ta oss till de mest svårtillgängliga platser. Vi får ofta utföra inspektioner av stålbroar, betongbroar och vajrar på hängbroar. Våra yrkesklättrare är utbildade i broinspektionsmetoden som Trafikverket efterfrågar. Vi har också personal som är utbildade i systemet BaTMan och kan logga såväl som redovisa vår inspektion direkt i systemet. 

Skrotning av berg 

Våra yrkesklättrare har genomgått en speciell säkerhetsutbildning för skrotning av berg. Vi erbjuder tjänster relaterat till geoteknik i syfte att skapa säkra platser för människor och infrastruktur. Vi utför allt från större bergssäkringsarbeten för statliga verk och byggföretag till mindre jobb för privata markägare. 

Kontakta oss 

Med erfarenhet och stark kompetens inom industriklättring erbjuder vi säkra och skickliga lösningar för industriella utmaningar. Fokuserade på säkerhet och resultat, levererar våra certifierade klättrare våra tjänster i Umeå, Kiruna, Luleå, Piteå, Skellefteå, Gällivare, Sundsvall och Örnsköldsvik. Vi prioriterar ständigt innovation och uppdatering av tekniker. Kontakta oss för ett säkert och framgångsrikt utförande av ert projekt. 

En Rope Access arbetare från SafeReach inspekterar en grön bro över en älv

Låt oss räkna på ditt projekt!

När ska projektet utföras?

Vad våra kunder säger

SafeReach utförde fönsterputsen på våning 10-14 snabbt och effektivt. Vi kommer definitivt anlita dem igen.

– Adib Kakar, Platschef Veidekke Sverige

Vi på NCE jobbar ofta i krävande miljöer. Därför är säkerhet prio nummer ett för oss när vi planerar våra jobb. Eftersom SafeReach har samma höga säkerhetsfokus tar vi alltid hjälp av dem.

– Dan Björkskog, VD NCE Finland

Klättrarna från SafeReach kom ut och löste vår lilla kris redan dagen efter vi ringde. Allt pappersarbete var på plats och säkerheten i topp. Därför rekommenderar vi SafeReach.

– Per Gustafsson, Underhållsingenjör Stockholm Exergi

Projektledaren på SafeReach löste de utmaningar som dök upp under arbetets gång. Därför vi kunde fokusera på annat.

– Håkan Forsell, VD Byggmontage Forsell AB